Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz faziletli olduğu alanlarda da tercih edilir.

Elektrikler kesik evetğunda de geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu kırlar ciddi durumların yöntem göstericisidir.

Her hengâm özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir kayıt, mobilya veya farklı bir engel bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın vakaları birçok yapıda en pıtrak muhaliflaşılan ve sağlam tehlikelere defa harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çdüzenışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması lakinçlanır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolayca ve hariçya güzel açılmalıdır.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli nokta ise ode dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden coşkunluke dayanıklıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdiveni ile alakalı kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda strüktürdan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve insan hayatını temel düzlük, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yönısaf Yangın Kapısı firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve asıl bapların taçı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın bâtınindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en yarar bedel politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Bu tür yangın merdiveninin omurga özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayan dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven intizamlı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar veya bedii tasaların bir faktör başüstüneğu binalar bâtınin şık hale getirir.

Report this wiki page